Thursday, April 18, 2024
Home ΕΠΟ Χατζησαρόγλου για τη μη επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων στο ποδόσφαιρο γυναικών

Χατζησαρόγλου για τη μη επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων στο ποδόσφαιρο γυναικών

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμού σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη μη επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο ποδοσφαιρο γυναικών, ο πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Γεώργιος Χατζησαρόγλου.

Παραθέτουμε παρακάτω την ανάρτηση του:

«Έκπληξη και απορία προκαλούν τα νέα μέτρα που αφορούν στην αθλητική δραστηριότητα, τα οποία ισχύουν από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πόλο γυναικών, – στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χάντμπολ γυναικών. Δηλαδή, επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων Α’ κατηγορίας γυναικών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, εκτός από την Α’ κατηγορία γυναικών ποδοσφαίρου!

Είναι απορίας άξιον γιατί το ποδόσφαιρο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης, πολλώ μάλλον από τη στιγμή που διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο και όχι κλειστό, η μπάλα παίζεται με τα πόδια και όχι με τα χέρια, υπάρχει ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ΕΠΟ έχει ζητήσει επισήμως και με κατατεθειμένο υγειονομικό πρωτόκολλο την έναρξη του πρωταθλήματος. Προς τι λοιπόν αυτή η διάκριση; Τι σκοπούς εξυπηρετεί;»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments