Saturday, April 20, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Μελισσού Ιωάννα: «Να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου βοηθώντας στην κατάκτηση...

Μελισσού Ιωάννα: «Να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος…»

 

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για τους στόχους, την ομάδα και για άλλα σημαντικά θέματα μίλησε στο womensfootball.gr, η έμπειρη στόπερ της ομάδας των Αβαντίδων Χαλκίδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ιωάννας Μελισσού στην ιστοσελίδα μας:

Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πως αισθάνεσαι που μετά από τόσο καιρό θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών;

«Με χαροποιεί  ιδιαίτερα η επιστροφή μου στην ενεργό δράση. Αυτό που με προβληματίζει ωστόσο είναι το γεγονός ότι δεν έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία πράγμα που μπορεί να επιφέρει σοβαρούς και αρκετούς τραυματισμούς. Επιπλέον θα ήθελα να αναφέρω τη δυσαρέσκεια μου για τη κακή διαχείριση από πλευράς ΕΠΟ όσον αφορά την αντιμετώπιση του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου και οι δικοί σου;

«Φετινός στόχος της ομάδας είναι μια καλή θέση και γιατί όχι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσωπικός μου στόχος είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου βοηθώντας έτσι την ομάδα μου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα μας εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League ».

Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα, τις προσθήκες που έγιναν και τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team…

«Το φετινό ροστερ αποτελείται από πολύ καλές και δυνατές παίκτριες. Όλες δουλεύουμε πολύ σκληρά για την εκπλήρωση των στόχων μας. Φυσικά η διοίκηση της ομάδας συμβάλλει σε αυτό στηρίζοντάς μας έμπρακτα αφού είναι δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαστούμε… Το προπονητικό τιμ εργάζεται σκληρά σε καθημερινή βάση ώστε όλες οι παίκτριες να είμαστε έτοιμες για το πρωτάθλημα πάρα τις γνωστές σε όλους μας αντίξοες συνθήκες».

Τέλος, θα ήθελα να μου δώσεις μια ευχή για την συνέχεια…

«Εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς και σύντομα να επιστρέψουμε στη κανονικότητα».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments