Saturday, April 20, 2024
Home ΝΕΑ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ Ελληνίδες του εξωτερικού 10-11/4

Ελληνίδες του εξωτερικού 10-11/4

Μειωμένη ήταν η συμμετοχή των ελληνίδων στο εξωτερικό αυτό το σαββατοκύριακο.

Ας δούμε αναλυτικά ποιές αγωνίστηκαν:

Ιταλία

Χριστιάνα Κιάμου (Vicenza – Pomigliano 0-1) Serie B: Βασική και αναντικατάστατη για άλλο ένα παιχνίδι με την ομάδα της, η ελληνίδα κεντρικός αμυντικός. Αγωνίστηκε σε όλο το μάτς για 90’.

Εύα Καπαρέλη (Sassari Tores – Riccione 11-0) Serie C: Επιβλητική νίκη η Sassari Tores με 11γκολ και η Ελληνίδα επιθετικός Εύα Καπαρέλη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 61’. Αγωνίστηκε για 30’.

Σοφία Κόγγουλη (Tavagnacco-Cittadella 2-2) Serie B: Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας της εν τέλει δεν αγωνίστηκε η διεθνής μας επιθετικός στο ματς με τη Cittadella.

Τατιάνα Γεωργίου (Riozzese – Cesena 2-0) Serie B: Εκτός αποστολής η διεθνής μας αμυντικός στο ματς με τη Riozzese, καθώς ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στη μέση.

Ισπανία

Ιωάννα Χαμαλίδου (C.D Badajoz – Huelva B 3-0) Primera National: Βασική ξεκίνησε και η Χαμαλίδου στον αγώνα με αντίπαλο τη Huelva B. Αγωνίστηκε για 45’.

Βουλγαρία

Μαρία Μπάσκα (Pirin BlagoevanLokomotiv Stara Zagora 1-0): Βασική για άλλο ένα ματς κυπέλλου (ημιτελικός) αυτή τη φορά η Μαρία Μπάσκα. Αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο.

Τέλος, σε Γερμανία η Ελένη Μάρκου και η Αθανασία Μωραϊτου, στην Αγγλία η Βεατρίκη Σαρρή, στην Πολωνία η Νίκη Μιχαλοπούλου, στην Ουγγαρία η Μαρία Παλαμά και η Χρύσα Βοϊλα και στην Πορτογαλία η Δανάη Καλδαρίδου δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του window των εθνικών ομάδων, ενώ το πρωτάθλημα στην Κύπρο ολοκληρώθηκε για την Ιφιγένεια Γεωργαντζή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments