Thursday, April 18, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Ευρεία νίκη της ΑΕΛ με 6-2 την Καστοριά

Ευρεία νίκη της ΑΕΛ με 6-2 την Καστοριά

Η ΑΕΛ κέρδισε με 6-2 εντός έδρας την μαχητική Καστοριά στο γήπεδο Νεάπολης για την 5η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών.

Σε ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, καλό ρυθμό και πολλά γκολ, η ομάδα της Λάρισας επικράτησε της Καστοριάς με σκορ 6-2. Το μόνο αρνητικό οι πολλές απουσίες και των δύο ομάδων (η Καστορία ταξίδεψε με 14 μόνο παίκτριες!).

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχες σκόραραν δύο φορές με την Ογκίτσι και μία με τη Nafula.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες πίεσαν περισσότερο προσπαθώντας να μειώσουν το σκορ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε ακόμη ομορφότερο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, αφού γινόταν συνέχεια φάσεις εκμεταλλευόμενοι το ανοιχτό παιχνίδι και τους κενούς χώρους.

Η ΑΕΛ πέτυχε τρία ακόμη τέρματα, δύο με τη Musto και μία ακόμα με τη Nafula.

Η Καστοριά πέτυχε δύο όμορφα γκολ με τις Μάρκου και Τζιάρα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 6-2.

 

Διαιτησία: Τασιόπουλος, Σαμαράς – Σακκάς

Σκόρερ: Nafula 2, Musto 2, Ογκίτσι 2 – Μάρκου, Τζιάρα

Συνθέσεις :

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Γούλα, Νικολαΐδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Τσιάρα, Κόντου, Σκοτεινιώτη, Musto, Ογκίτσι, Nafula. Αλλαγές πέρασαν οι Πίσπα, Σιάχου και Λατίφι.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Χρήστος Καλύβας): Φασίδου, Κωσταρά, Ροβυθάκη, Λιούλια, Καιδατζή, Σιδοπούλου, Παπαγερίδου, Μάρκου, Παπαληδέρη, Τζιάρα, Κυριζάκη. Αλλαγές πέρασαν οι Τρυγούτη, Φορλιάκα.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments