Thursday, April 18, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Τι θα δούμε στην 9η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών;

Τι θα δούμε στην 9η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών;

Σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό μενού της 9ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο όμιλο της Α’Εθνικής Γυναικών.

Πλησιάζουμε προς το τέλος και η βαθμολογία έχει πάρει φωτιά και για τους τελικούς όπως και την παραμονή!

1ος ΌΜΙΛΟΣ

Στο Γήπεδο Φιλιππούπολης η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας σε ένα ματς όπου οι «βυσσινί» είναι το φαβορί για τη νίκη όμως ο Αγροτικός θα το παλέψει μέχρι τέλους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Δύο πολύ καλές ομάδες, τα Γιάννενα και ο Αγροτικός Αστέρας Εύοσμου θα αναμετρηθούν για τη νίκη στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Στο Γήπεδο Παλαμά οι Ελπίδες Καρδίτσας υποδέχονται τα Τρίκαλα 2011 σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχες «καίγονται» για βαθμούς και οι φιλοξενούμενες θέλουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΓΠΣ Καστοριά, που ομολογουμένως έχει δύσκολο έργο αφού ο «δικέφαλος» θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει το αήττητο σερί.

Στο γήπεδο του Αγ. Βασιλείου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Δόξα 2016 σε έναν ωραίο αγώνα μιας κι οι δύο ομάδες στοχεύουν μόνο στο ”τρίποντο” αφού θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ρεπό για τη Βασίλισσα Θράκης.

2ος ΌΜΙΛΟΣ

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση ΟΦΗ – ΑΕ Γλυφάδα Οδυσσέας. Προμηνύεται δυνατό ματς στο Ηράκλειο αφού οι φιλοξενούμενες θέλουν μόνο νίκη μιας και δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει συνέχειας, αλλά και οι γηπεδούχες είναι δύσκολος αντίπαλος.

Η Ολυμπιάδα Υμηττού θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και υποδέχεται τη νεανική ομάδα του Ατρόμητου στο Δημ. Υμηττού κοιτώντας μόνο στη νίκη αφού κυνηγάει μια θέση στη δυάδα.

Η Αγία Παρασκευή και ΑΕΚ Μεσολογγίου θα διασταυρώσουν τα  «ξίφη» τους κι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά αφού πρόκειται για δύο αξιόλογες ομάδες.

Στο γήπεδο Κιβερίου Λέρνας ο μαχητικός Φείδων Άργους θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη που θέλει να επιστρέψει σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Αβαντίδες Χαλκίδας – Καρυάτιδες Σπάρτης: 3-0 α.α

Ρεπό για τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου.

 

Να ευχηθούμε πλησιάζοντας προς το τέλος και πάλι καλή επιτυχία στις ομάδες και χωρίς τραυματισμούς!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments