Saturday, April 20, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου - ΑΕΛ: Έμειναν στο μηδέν (Βίντεο)

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – ΑΕΛ: Έμειναν στο μηδέν (Βίντεο)

Σε ένα πολύ κλειστό και ισορροπημένο παιχνίδι όπως άλλωστε είναι τα ντέρμπι Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα,ένα αποτέλεσμα που ευνόησε περισσότερο την ομάδα της Γλυκερίας Γκατζογιάννη καθώς με αυτήν την ισοπαλία Αγροτικός και ΑΕΛ συνεχίζουν να μοιράζονται την 2η θέση με 19 βαθμούς, με την ομάδα του Βασίλη Πάνου να έχει όμως μεγάλο μειονέκτημα καθώς στις 2 εναπομείναντες αγωνιστικές,την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ έχει να εκτίσει το ρεπό της.

Το χθεσινό παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για γκολ να έρθει με την συμπλήρωση του 20λέπτου, όταν η Καλτσίδη συνεργάστηκε ωραία στο ένα δύο με την Τσουκαλά αυτή έκανε το σουτ με την Βλασιάδου να εξουδετερώνει το σουτ και εν συνεχεία η Τσαραντάκη παραχώρησε το κόρνερ.

Στο 29′ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να σημειώσει την 1η της ευκαιρία με την Rybanska αφού η σέντρα σουτ που επιχείρησε από τα αριστερά βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια απομάκρυναν την μπάλα από την περιοχή τους οι γηπεδούχες.

Στο 35′ σουτ της Δημητρίου η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια. Για να έρθουμε στο 45+2 με την Μούστο να κάνει το συρτό γύρισμα από τα δεξιά και την Rybanska να βγαίνει τετ α τετ απέναντι από την Ριζοπούλου η οποία κατάφερε και απέκρουσε με τα πόδια ενώ στην συνέχεια η Nafula προσπάθησε με λόμπα να στείλει την μπάλα στην κενή εστία αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ απέκτησε την υπεροχή του παιχνιδιού χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με την ομάδα του Αγροτικού να περιορίζεται περισσότερο σε αμυντικό προσανατολισμό.

Στο 58′ η ΑΕΛ έχασε την 1η ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου,με την Rybanska που έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η Ριζοπούλου μπλόκαρε εύκολα την μπάλα καθώς η κεφαλιά ήταν αδύναμη. Με την συμπλήρωση του 70ο λεπτού το φάουλ της Λάσκου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 74′ σέντρα της Ρήγα από τα αριστερά κεφάλια Rybanska η μπάλα θα περάσει άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΛ σπατάλησε άλλες δύο ευκαιρίες. Αρχικά το ανάποδο ψαλίδι που προσπάθησε να επιχειρήσει η Ογκίτσι από το ύψος του πέναλτι δεν ανησύχησε καθόλου την Ριζοπούλου καθώς η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα έξω από την εστία της.

Τέλος η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν στο 88′ με την Musto από τα δεξιά να βγάζει την σέντρα αλλά το σουτ της Γούλα στην κίνηση πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Την επόμενη αγωνιστική ο Αγροτικός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας ενώ η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ( Γλυκερία Γκατζογιάννη) : Ριζοπούλου, Χατζηγιαννίδου,Πύθουλα, Δημητρίου,Τοσουνίδου, Γιάννου(88’Μουστακλή), Τσουκαλά,Μαντατζή, Σακελλάρη (57’Παράσχου), Κεχαγιά,Καλτσίδη (75’Παπαδοπούλου).

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος) : Βλασιάδου,Παυλοπούλου (93’Μακεντούδη),Nafula, Τσαραντάκη (77’Σκοτεινιώτη), Σωτηριάδη,Rybanska, Musto,Λάσκου,Νικολαΐδου (45’Ογκίτσι),Γούλα,Ρήγα.

 

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments