Thursday, July 18, 2024
Home WOMEN'S CHAMPIONS LEAGUE Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες του ομίλου του ΠΑΟΚ για το Women’s Champions...

Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες του ομίλου του ΠΑΟΚ για το Women’s Champions League

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Αγκαρίστα από τη Μολδαβία στις 18/8, για το 7ο γκρουπ του Round 1 του UEFA Women’s Champions League. Αν επικρατήσει, θα βρεθεί αντιμέτωπος για την πρόκριση με τον νικητή του ζευγαριού Βαλερένγκα-Μιτροβίτσα.  Οι αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου θα διεξαχθούν όπως ανακοινώθηκε, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στην Θεσσαλονίκη θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του 7ου γκρουπ του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 18 και 21 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζοντας έναν άψογο φάκελο στους τρεις αντιπάλους του και στους εκπροσώπους της UEFA, κατάφερε να πάρει την έγκριση, φιλοξενώντας τις μεγάλες μάχες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ποδοσφαίρου γυναικών.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, η οποία θα έχει μόνο κέρδη για τον Σύλλογο, την πόλη και το άθλημα στην χώρα μας, καθώς ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει πως είναι έτοιμος να αναλάβει διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς.

Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε το επανδρωμένο Γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ, οι φώτορεπορτερ, οι τεχνικοί, καθώς και η κάλυψη των αγώνων σε υψηλό επίπεδο μέσω του AC PAOK TV.

Ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο UWCL, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι θα φιλοξενήσουμε τον Όμιλο του Women’s Champions League στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18-21 Αυγούστου. Ήταν μία προσπάθεια που ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι, οπότε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο στην UEFA για την ανάληψη του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό λόγω της πανδημίας του COVID-19 και του νέου format της UEFA με νοκ-άουτ παιχνίδια.

Φέτος, χωρίς δεύτερη σκέψη, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα προσπαθήσουμε και πάλι για την διεκδίκηση της φιλοξενίας της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη. Όντας κατάλληλα προετοιμασμένοι, καταφέραμε να διεκδικήσουμε επάξια τον Όμιλο στη Θεσσαλονίκη, με όλους τους αντιπάλους να συμφωνούν ομόφωνα, αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής Ομίλου αντάξιου των συνθηκών.

Η Θεσσαλονίκη έχει υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις με προπονητικά κέντρα, γήπεδα, Διεθνές Αεροδρόμιο, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα και το γεγονός ότι είναι μία COVID-free πόλη την κατέστησε αδιαμφισβήτητα τον καλύτερο προορισμό εν μέσω του καλοκαιριού.

Σημαντικό ρόλο στην ανάληψη των αγώνων έπαιξε η ύπαρξη οργανωμένου Γραφείο Τύπου από τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι επανδρωμένο από δημοσιογράφους, φώτορεπορτερ και τεχνικούς, και βρίσκεται σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις μετάδοσης των αγώνων μέσω του AC PAOK TV.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς είναι μία μεγάλη διαφήμιση για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο γυναικών! Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να διοργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα τέσσερα παιχνίδια!».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments