Monday, July 4, 2022
Home WOMEN'S CHAMPIONS LEAGUE Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες του ομίλου του ΠΑΟΚ για το Women’s Champions...

Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες του ομίλου του ΠΑΟΚ για το Women’s Champions League

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Αγκαρίστα από τη Μολδαβία στις 18/8, για το 7ο γκρουπ του Round 1 του UEFA Women’s Champions League. Αν επικρατήσει, θα βρεθεί αντιμέτωπος για την πρόκριση με τον νικητή του ζευγαριού Βαλερένγκα-Μιτροβίτσα.  Οι αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου θα διεξαχθούν όπως ανακοινώθηκε, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στην Θεσσαλονίκη θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του 7ου γκρουπ του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 18 και 21 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζοντας έναν άψογο φάκελο στους τρεις αντιπάλους του και στους εκπροσώπους της UEFA, κατάφερε να πάρει την έγκριση, φιλοξενώντας τις μεγάλες μάχες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ποδοσφαίρου γυναικών.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, η οποία θα έχει μόνο κέρδη για τον Σύλλογο, την πόλη και το άθλημα στην χώρα μας, καθώς ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει πως είναι έτοιμος να αναλάβει διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς.

Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε το επανδρωμένο Γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ, οι φώτορεπορτερ, οι τεχνικοί, καθώς και η κάλυψη των αγώνων σε υψηλό επίπεδο μέσω του AC PAOK TV.

Ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο UWCL, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι θα φιλοξενήσουμε τον Όμιλο του Women’s Champions League στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18-21 Αυγούστου. Ήταν μία προσπάθεια που ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι, οπότε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο στην UEFA για την ανάληψη του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό λόγω της πανδημίας του COVID-19 και του νέου format της UEFA με νοκ-άουτ παιχνίδια.

Φέτος, χωρίς δεύτερη σκέψη, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα προσπαθήσουμε και πάλι για την διεκδίκηση της φιλοξενίας της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη. Όντας κατάλληλα προετοιμασμένοι, καταφέραμε να διεκδικήσουμε επάξια τον Όμιλο στη Θεσσαλονίκη, με όλους τους αντιπάλους να συμφωνούν ομόφωνα, αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής Ομίλου αντάξιου των συνθηκών.

Η Θεσσαλονίκη έχει υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις με προπονητικά κέντρα, γήπεδα, Διεθνές Αεροδρόμιο, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα και το γεγονός ότι είναι μία COVID-free πόλη την κατέστησε αδιαμφισβήτητα τον καλύτερο προορισμό εν μέσω του καλοκαιριού.

Σημαντικό ρόλο στην ανάληψη των αγώνων έπαιξε η ύπαρξη οργανωμένου Γραφείο Τύπου από τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι επανδρωμένο από δημοσιογράφους, φώτορεπορτερ και τεχνικούς, και βρίσκεται σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις μετάδοσης των αγώνων μέσω του AC PAOK TV.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς είναι μία μεγάλη διαφήμιση για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο γυναικών! Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να διοργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα τέσσερα παιχνίδια!».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Δύο ανανεώσεις και μια μεταγραφή για τον Ιάσων Ιλίου

Έχοντας αφήσει πίσω μια επιτυχημένη χρονιά (3η θέση) στην Β’ Εθνική του 4ου ομίλου. Οι άνθρωποι του Ιάσων θέλουν...

Τρεις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο (άνοδος στην Β’ Εθνική) ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με ξεκάθαρο στόχο να καταφέρει...

Ανανέωσε με την Λοκομοτίβ Στάρα Ζαγόρα η Μαρία Μπάσκα

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπου ήταν και ο πρώτος τίτλος της ομάδας στην ιστορία της η Μαρία Μπάσκα θα συνεχίσει να...

Τέσσερεις ανανεώσεις στις Αβαντίδες Χαλκίδας

Θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν η ομάδα της Χαλκίδας αρχικά ήρθε σε συμφωνία με 4 αθλήτριες βαρόμετρο...

Recent Comments