Thursday, April 18, 2024
Home Γ' ΕΘΝΙΚΗ Στελεχώνεται η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Στελεχώνεται η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη διεξαγωγή δοκιμαστικών, προκειμένου να στελεχωθεί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στις 5-7-8/7.
Πιο αναλυτικά:
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στελεχώνεται εν όψει της νέας σεζόν και παράλληλα με τα δοκιμαστικά για τις μικρές ηλικίες θα γίνουν και κάποιες δοκιμές για το γυναικείο τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Πλάτωνος στις 5,7 και 8 Ιουλίου.

Δευτέρα 5/7 και ώρα 20.45-21.45

Τετάρτη 7/7 και ώρα 20.45 -21.45

Πέμπτη 8/7 και ώρα 19.30 -20.30

Οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια λευκή εμφάνιση (φανέλα – σορτς ) και επικαλαμίδες.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στο email: kirizakis61@hotmail.com , όπου θα πρέπει να αναφερθεί και η ηλικία και η θέση που παίζει η αθλήτρια.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η προσκόμιση ημερήσιου αποτελέσματος αρνητικού Self Test, το οποίο θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι συμμετέχουσες την ημέρα διεξαγωγής των Tryouts.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments