Tuesday, April 23, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Οι δηλώσεις της Τσιούρη

Οι δηλώσεις της Τσιούρη

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων Σοφία Τσιούρη πριν το κυριακάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στην Καστοριά που χαρακτηρίζεται ματς “τελικός” και θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην Α’ Εθνική  αποκλειστικά στο womensfootball.gr .

 

«Στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα με 4 συνεχόμενες ήττες από πολύ αξιόλογες ομάδες αλλά και πολλές απουσίες βασικών παικτριών λόγω τραυματισμών κάτι που δυσκόλευε εξ’ αρχής την προσπάθεια μας.

Καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στην έδρα μας με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου και πιστεύω ότι αυτή η νίκη μας έδωσε την απαιτούμενη ψυχολογία που πρέπει να έχουμε για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας που είναι κόντρα στην Καστοριά είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς η ομάδα της Καστοριάς είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα του φετινού πρωταθλήματος, παλεύει σε όλα τα ματς μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα και όλες οι κοπέλες μαζί με τον προπονητή μας δουλεύουμε σκληρά σε δύσκολες εποχές για να κερδίζουμε αυτούς τους αγώνες. Η νίκη για εμάς την Κυριακή είναι μονόδρομος και θα δώσουμε το 100% τον δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε.

Τέλος στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε πάλι τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες όμως έχουν ενισχυθεί και είναι ανταγωνιστικές βλέπουμε πολλά γκολ και αρκετό πάθος στους αγώνες.

Πιστεύω βέβαια πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να έχουν βελτιωθεί όπως το θέμα διαιτητών που μας στεναχωρεί πραγματικά, διαιτητές να παίζουν εναντίον ομάδων και να “παίζουν” με τον ιδρώτα μας αλλά και να αδιαφορούν για την προσπάθεια όλων μας θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος».

 

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

 

Πηγή Φώτο: Sakis Lekkas Photography

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments