Έχοντας ταλαιπωρηθεί παρά πολύ τα τελευταία δύο χρόνια λόγω τραυματισμών η Κατερίνα Παπαδημητρίου επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ και πλέον αγωνίζεται και πάλι με την ομάδα των Ιωαννίνων στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.
Η 27χρόνη υπέστη σοβαρό τραυματισμό καθώς στις 20/10/19 στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έπαθε ρήξη χιαστού και μια μικρή συρραφή στο μηνίσκο.
Ενώ χειρουργήθηκε και όλα πήγαν καλά στις 11/2/2020.
Δυστυχώς η ατυχία της χτύπησε και πάλι την πόρτα και την φετινή σεζόν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έπαθε κάταγμα στο μετατάρσιο με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι έξω λόγω τραυματισμού για περίπου 1,5 μήνα.
Έχοντας αναρρώσει πλήρως πέρασε σαν αλλαγή την 5η αγωνιστική κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου (νίκη 1-0) όπου και αγωνίστηκε για 10′ λεπτά.
Ενώ τις επόμενες αγωνιστικές κόντρα σε ΠΑΟΚ (ήττα 6-0) και Καστοριά (ήττα 1-3) αγωνίστηκε ως βασική και έβγαλε με μεγάλη επιτυχία και τα δύο 90λέπτα των παιχνιδιών, δείχνοντας πως πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά και νιώθει πιο δυνατή από ποτέ.
Εμείς θέλουμε με την σειρά μας να της ευχηθούμε να έχει υγεία και να μην υποστεί πάλι κάποιον σοβαρό τραυματισμό όπου θα την αφήσει εκτός γηπέδου και θα την αποτρέψει να κάνει αυτό που αγαπάει όπως βέβαια και σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίζονται.
Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς
Πηγή Φώτο: photoSazio