Thursday, April 18, 2024
Home Β ΕΘΝΙΚΗ Τρίτη σερί νίκη με ανατροπή για τον Κιλκισιακό

Τρίτη σερί νίκη με ανατροπή για τον Κιλκισιακό

Σε εκπληκτική φόρμα φαίνεται πως βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Θεόφιλου Δουβαρτζίδη καθώς στην προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Ροδόπη 87′ επικράτησε με σκορ 6-1.

Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με σκόρερ την Ηλιάδη, για να έρθει η αρχηγός Ελένη Μουρατίδου με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 15′ για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στην συνέχεια η Κώττη στο 20′,η Βασιλειάδου στο 28′ και η Αδαμίδου στο 31′ να βρουν αμφότερες δίχτυα για το 4-1 και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσουκαλά στο 55′ και η Κώττη στο 68′ (2ο προσωπικό τέρμα) έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα 6-1.

Με αυτή την νίκη ο Κιλκισιακός έφτασε τους 16 βαθμούς και εξασφάλισε πλέον σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην Β’ Εθνική καθώς βρίσκεται στο +10 από τον υποβιβασμό και δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα κινδυνέψει.

 

Συνθέσεις :

Κιλκισιακός ( Θεόφιλος Δουβαρτζίδης) : Κωνσταντινίδου, Δάδιου, Αδαμίδου, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Βασιλειάδου (84′ Παζαρτζικλή), Πολατίδου, Τσουκαλά (72′ Παρασκευοπούλου), Κώττη, Κεχαγιά.

Ροδόπη 87′ (Βίκη Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά, Μπίτσεβα (69′ Γοντζίδου), Ηλιάδη, Δήμου (67’Παπαϊωάννου), Ραϊνάκη, Γονατά, Γιαμπουρή (67’Ραχμανίδου), Γαρυφαλλίδου (81′ Δαληδάνου), Γιαννακοπούλου (59′ Γεωργοπούλου), Καλαμπόκα.

 

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments