Tuesday, April 16, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Στον ΑΟ ΡΕΑ η Gisela Arrieta Betancourt

Στον ΑΟ ΡΕΑ η Gisela Arrieta Betancourt

Η Κολομβιανή ποδοσφαιρίστρια, Gisela Arrieta Betancourt θα αγωνιστεί με την ομάδα του ΑΟ ΡΕΑ τη φετινή σεζόν όπως ανακοινώθηκε προσδίδοντας ποιότητα και εμπειρία στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τη σπουδαία Κολομβιανή ποδοσφαιρίστρια, Gisela Arrieta Betancourt.

Μία από τις πιο σημαντικές ξένες παίκτριες που έχουν περάσει από τα γήπεδα της Women’s Football League, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και φονικό ένστικτο στο γκολ, θα συνεχίσει να κοσμεί το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η 35χρονη (γεν. 16/4/87) επιθετικός έχει γράψει τη δική της ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, ούσα πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με την ομάδα του ΠΑΟΚ το 2019, πετυχαίνοντας 30 τέρματα, ενώ έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ελλάδας και έχει δώσει το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση του γυναικείου ποδοσφαίρου, το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, την περσινή περίοδο, αφού ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό της, επανήλθε δριμύτερη στην αγωνιστική δράση, σκοράροντας 10 γκολ, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα για την κατάκτηση της 4ης θέσης από τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού πρωταθλήματος Γυναικών, με τον Α.Ο. Ρ.Ε.Α. να αισθάνεται υπερήφανος για τους… οικογενειακούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με την Γκιζέλα Μπετανκούρ. Της ευχόμαστε υγεία και μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν με πολλά – πολλά γκολ.

GISELA ARRIETA BETANCOURT: «ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ»

«Είμαι ενθουσιασμένη που παραμένω στην οικογένεια που με στήριξε όσο κανείς την περσινή μεταβατική περίοδο και με έκανε να αισθανθώ ξανά ότι αξίζω όχι μόνο σαν παίκτρια, αλλά και σαν άνθρωπος. Είναι τιμή μου να δουλεύω με ένα αξιοθαύμαστο γκρουπ ανθρώπων που προσπαθεί σκληρά για να αναδείξει το ποδόσφαιρο Γυναικών.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο που συνήθιζα να παίζω πριν τον τραυματισμό μου και να διατηρηθώ στο κορυφαίο επίπεδο για να οδηγήσω την ομάδα μου στο να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από την περσινή σεζόν και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα.

Ας ετοιμαστούμε για τη νέα εποχή του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου με πολλές επιτυχίες και λάμψη στο μέλλον που έρχεται».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments