Την απόκτηση και της έμπειρης μεσοαμυντικού Χαράς Μπερτσιά ανακοίνωσε η Ολυμπιάδα Υμηττού.
Η ανακοίνωση:
Η ΧΑΡΑ ΜΠΕΡΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας, με την Χαρά Μπερτσιά.
Η έμπειρη Μεσοαμυντικός, έχει αγωνιστεί 7 χρόνια στην Α Εθνική κατηγορία, σε ομάδες όπως Ροδόπη 87, Ατρόμητος, Ολυμπιάδα Υμηττού και 7 χρόνια στη Β’ εθνική κατηγορία.
Υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Νεανίδων και αποτελεί μέλος την Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για την ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Υμηττου από το 2015 έως 2018.
Η δήλωση της Χαράς:
<< Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ολυμπιάδα Υμηττού, όπου έχω μόνο υπέροχες αναμνήσεις. Εύχομαι να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα, η οποία στελεχώνεται κατά κύριο λόγο από νεαρές ταλαντούχες παίκτριες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. >>
Χαρά, σε καλωσορίζουμε στην Ολυμπιάδα και ευχόμαστε μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με πολλές όμορφες στιγμές !!!