Tuesday, April 16, 2024
Home Β ΕΘΝΙΚΗ Εύκολη νίκη με 4άρα για τις Νέες Ατρομήτου

Εύκολη νίκη με 4άρα για τις Νέες Ατρομήτου

Χωρίς να συναντήσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα οι Νέες Ατρομήτου επικράτησαν εύκολα εναντίον στις Νέοι Εργοτέλη με σκορ 4-0.

Το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να δείξει από νωρίς στον αντίπαλο τις προθέσεις του και μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά της Schmelzer ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Γιούσια από τα αριστερά.

Πέντε λεπτά αργότερα η Ρόκομα έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και με σουτ η Γιούσια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Djordjevic εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η Βέρρα έπιασε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια η Ρόκομα την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέες Ατρομήτου συνέχισαν να έχουν και πάλι τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να απειλούνται από την αντίπαλη ομάδα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 60′ με την Γιούσια να κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 77′ η Αποστόλου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και η Γατούδη με ωραίο πλασέ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός της Ρόκομα στο 70ο λεπτό με την αθλήτρια των γηπεδούχων να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της αναμέτρησης και εν συνεχεία αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

 Με αυτή την νίκη οι Νέες Ατρομήτου βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου μαζί με την ΑΕΚ,τον Πήγασο και τις Νέες Δραπετσώνας στους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα με στόχο την νίκη και το 3/3.

Από την πλευρά η νεανική ομάδα του Εργοτέλη έδειξε θετικά στοιχεία σε κάποια σημεία της αναμέτρησης και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Πόντιες Δραπετσώνας με στόχο μια καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις :

Νέες Ατρομήτου : Μαρασίδη (46′ Ψυρρή), Στάγκου (46′ Αποστόλου), Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Κριεζή, Γιαννή (68′ Αυδίκου), Djordjevic, Ρόκομα (70′ λ.τ.Γατσουλιά), Γατούδη, Γιούσια.

Νέοι Εργοτέλη : Χαριστάκη (46′ Χουστουλάκη), Δασκαλάκη, Στρατάκη (65′ Κοκοτσάκη), Λιοδάκη, Σφινιά (65′ Καρπαθιωτάκη), Τούγλη, Μανουσάκη, Λάρου, Βαμβουκά (85′ Σκεπάρνη), Περάκη (80′ Παπαδάκη), Δρακογιαννάκη.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments