Saturday, April 27, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Οι δηλώσεις της Καραγιάννη

Οι δηλώσεις της Καραγιάννη

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε η παίκτρια της Ολυμπιάδας Υμηττού μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη (Εργοτέλης -Ολυμπιάδα Υμηττού:2-3).

Η νεαρή επιθετικός Ίριδα Καραγιάννη, που σκόραρε μάλιστα και 2 γκολ, μιλά αποκλειστικά στο womensfootball.gr

Για το παιχνίδι: «Η βαθμολογική θέση και η δυναμική των δύο ομάδων προεξοφλούσαν ένα δυνατό ντέρμπι. Πράγματι παίχτηκε ένα όμορφο παιχνίδι που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης. Η Ολυμπιάδα στη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη και δίκαια φτάσαμε στο σημαντικό τρίποντο της νίκης».

Για τα γκολ: «Φυσικά χάρηκα για τα δύο προσωπικά γκολ, που ήταν και τα πρώτα μου στην Α’ Εθνική. Στο δεύτερο, που ήρθε στο 89′, τα συναισθήματα που ένιωσα δεν περιγράφονται, μιας και μ’ αυτό σφραγίστηκε τελικά η νίκη για την ομάδα μου».

Για τη συνέχεια: «Μετά τη σημερινή νίκη και έχοντας βγάλει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό και στους επόμενους αγώνες. Η μέχρι τώρα πορεία μας, έχει δικαιώσει τις προσπάθειές μας και όλους όσους πίστεψαν σε μας. Πιστεύω, όπως κι όλες οι συμπαίκτριές μου, πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη με θετικό τον τελικό απολογισμό».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments