Friday, April 26, 2024
Home Β ΕΘΝΙΚΗ Οι δηλώσεις της Ντελλάκη

Οι δηλώσεις της Ντελλάκη

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός του Σταυρού Καλυθιών Ρόδου Μαρία Ντελλάκη πριν το αυριανό εντός έδρας ματς κόντρα στον ΑΟ Κωακός Φιλίνος αποκλειστικά στο womensfootball.gr .

 

«Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για την ομάδα μας καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των κοριτσιών είναι 15 ετών  και χωρίς να έχουν εμπειρία  σε αναμετρήσεις με ομάδες υψηλού επιπέδου όπως της Β’ Εθνικής.

Το γεγονός αυτό όμως δεν επισκιάζει τις παίχτριες αντίθετα είναι ένα κίνητρο ώστε να δουλεύουν πιο σκληρά στις προπονήσεις.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στα  Βριλήσσια καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον πρώτο μας βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε αυτόν τον αγώνα τα κορίτσια έπαιξαν περισσότερο ποδόσφαιρο με την ψυχή τους παρά με την εμπειρία τους και για αυτό θεωρώ πως ήρθε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο ήθελε η ομάδα και η  προσπάθεια εννοείται δεν σταματάει σε ένα μόνο θετικό αποτέλεσμα.

Το εντός έδρας παιχνίδι με την Κω είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε, έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας ελπίζω να είμαστε και λίγο τυχερές έτσι ώστε να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη της ομάδας για φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

 

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments