Saturday, May 18, 2024
Home Α' ΕΘΝΙΚΗ Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-0: «Χ»άρηκε μόνο ο ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0: «Χ»άρηκε μόνο ο ΠΑΟΚ

Για την 9η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ , σε ένα ματς που έγινε στο γήπεδο των Φιλικών κάτω από βροχή.

Οι πράσινες ήταν αυτές που μπήκαν καλύτερα στο ματς είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία της Γρηγοριάδου. Λίγο μετά το 30′ η επιθετικός του Παναθηναϊκού Ντομόντ άρχισε να ζαλίζεται ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αστέρας ισορρόπησε το μάτς και έχασε μάλιστα δυο πολύ καλές ευκαιρίες με την Γεωργαντζή να σκοράρει από πλάγια θέση τετ-α-τετ από αριστερά.

Με αποκορύφωμα λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, όταν η Φακίνου πέρασε την τερματοφύλακα του ΠΑΟ και σούταρε μέσα στην περιοχή με την Μάια να τη μπάλα από τη γραμμή με το μπούτι και να αποσοβεί σίγουρο γκολ. Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας πέναλτι για χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ καθώς ο Αστέρας αμυνόταν σωστά. Στο 70ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός παραλίγο να σκοράρει με αυτογκόλ της Μελισσού, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Διαμαρτυρήθηκαν τέλος λίγο αργότερα για ανατροπή της Μελισσού στη Χάρις εντός περιοχής στην προσπάθεια της να απομακρύνει τη μπάλα, ότι βρήκε χαμηλά την επιθετικό του Τριφυλλιού με το παιχνίδι να συνεχίζεται όμως κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός έτσι βρίσκεται στη 2η θέση με 22 βαθμούς (5 πίσω από πρωτοπόρο ΠΑΟΚ) κι ο Αστέρας Τρίπολης στην 6η θέση με 15 βαθμούς.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Νησιά Φερόε και Ανδόρα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, για τους αγώνες της Α΄προκριματικής φάσης του EURO Γυναικών με τα Νησιά Φερόε (Ηράκλειο, “Θ....

Εθνική Νεανίδων: Η αποστολή για τα προκριματικά του Euro WU-19

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιώργος Παπακώστας κάλεσε 20 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συνθέτουν την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής στην 2η...

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-2024. Σε αυτό συμμετέχουν 34 ομάδες. Θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους με τη μορφή νοκ...

EURO 2025: Η κλήρωση και οι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Recent Comments